Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketové rezance s rajčinovo-zelerovou omáčkou

kucharka26
kucharka26
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa
1/2 ks
stonkový zeler
1 ks
cibuľa

Omáčka

200 ml
voda
1 konzerva
pasírované paradajky
soľ
mleté čierne korenie
chilly
1 PL
olivový olej

postup

4.
Rezance dáme variť do osolenej vody na max. 1 minútu (viac nevarte, rezance sa vám rozvaria)! Rezance zcedíme.
5.
Medzitým si na oleji orestujeme cibuľu a pridáme zeler.
6.
Potom pridáme nakrájanú cuketu čo nám zostala. Orestujeme cca 5 minút.
8.
Pridáme celú konzervu paradajok. Povaríme približne 5 minút a potom to všetko rozmixujeme (nemusíte do hladka, je dobré, ak vám zostanú kusy zeleniny).
9.
Potom už len podľa chuti okoreníme, osolíme a pridáme mleté chilli podľa chuti.
10.
Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...