Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cuketové rezance s rajčinovo-zelerovou omáčkou

kucharka26
kucharka26
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa
1/2 ks
stonkový zeler
1 ks
cibuľa

Omáčka

200 ml
voda
1 konzerva
pasírované paradajky
soľ
mleté čierne korenie
chilly
1 PL
olivový olej

postup

4.
Rezance dáme variť do osolenej vody na max. 1 minútu (viac nevarte, rezance sa vám rozvaria)! Rezance zcedíme.
5.
Medzitým si na oleji orestujeme cibuľu a pridáme zeler.
6.
Potom pridáme nakrájanú cuketu čo nám zostala. Orestujeme cca 5 minút.
8.
Pridáme celú konzervu paradajok. Povaríme približne 5 minút a potom to všetko rozmixujeme (nemusíte do hladka, je dobré, ak vám zostanú kusy zeleniny).
9.
Potom už len podľa chuti okoreníme, osolíme a pridáme mleté chilli podľa chuti.
10.
Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...