Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Cuketové rezance s rajčinovo-zelerovou omáčkou

kucharka26
kucharka26
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cuketa
1/2 ks
stonkový zeler
1 ks
cibuľa

Omáčka

200 ml
voda
1 konzerva
pasírované paradajky
soľ
mleté čierne korenie
chilly
1 PL
olivový olej

postup

4.
Rezance dáme variť do osolenej vody na max. 1 minútu (viac nevarte, rezance sa vám rozvaria)! Rezance zcedíme.
5.
Medzitým si na oleji orestujeme cibuľu a pridáme zeler.
6.
Potom pridáme nakrájanú cuketu čo nám zostala. Orestujeme cca 5 minút.
8.
Pridáme celú konzervu paradajok. Povaríme približne 5 minút a potom to všetko rozmixujeme (nemusíte do hladka, je dobré, ak vám zostanú kusy zeleniny).
9.
Potom už len podľa chuti okoreníme, osolíme a pridáme mleté chilli podľa chuti.
10.
Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Klasický syrový burger
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie. Steaky a burgery
Grilovanie na záhrade, v parku, či v lese na vyhradenom mieste má vždy svoje čaro. Či už grilujete mäso alebo zeleninu...
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...