Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lievancový tofu hamburger

kucharka26
kucharka26
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Lievance

300 g
múka špaldová
700 ml
perlivá minerálna voda
200 g
ovsené vločky
1 ks
vajce

Plnka

200 g
tofu neúdené
1 ks
čokoládový puding
300 ml
sójové mlieko
1 KL
stévia
50 g
slnečnicové semienko
džem

postup

1.
Na lievance zmiešame v miske múku s vodou, pridáme vajíčko a ovsené vločky.
2.
Pečieme pri veľmi miernom plameni, prikryté pokrievkou.
3.
Na puding si dáme variť 150 ml mlieka zmiešaného so stéviou. Do horúceho mlieka vlejeme pudingový prášok, rozmiešaný vo zvyšku mlieka. Miešame, až nám vznikne hustá kaša.
4.
Do vychladnutého pudingu pridáme biele tofu a rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Do plnky potom pridáme slnečnicové semienka alebo orechy.
6.
Na vychladnutý lievanec natrieme hrubú vrstvu plnky, prikryjeme druhým lievancom, uložíme na 2 hodiny do chladničky a podávame. Vrch môžeme ozdobiť džemom a posypať mletou škoricou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia s označením A,...