Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lievancový tofu hamburger

kucharka26
kucharka26
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Lievance

300 g
múka špaldová
700 ml
perlivá minerálna voda
200 g
ovsené vločky
1 ks
vajce

Plnka

200 g
tofu neúdené
1 ks
čokoládový puding
300 ml
sójové mlieko
1 KL
stévia
50 g
slnečnicové semienko
džem

postup

1.
Na lievance zmiešame v miske múku s vodou, pridáme vajíčko a ovsené vločky.
2.
Pečieme pri veľmi miernom plameni, prikryté pokrievkou.
3.
Na puding si dáme variť 150 ml mlieka zmiešaného so stéviou. Do horúceho mlieka vlejeme pudingový prášok, rozmiešaný vo zvyšku mlieka. Miešame, až nám vznikne hustá kaša.
4.
Do vychladnutého pudingu pridáme biele tofu a rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Do plnky potom pridáme slnečnicové semienka alebo orechy.
6.
Na vychladnutý lievanec natrieme hrubú vrstvu plnky, prikryjeme druhým lievancom, uložíme na 2 hodiny do chladničky a podávame. Vrch môžeme ozdobiť džemom a posypať mletou škoricou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...