Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lievancový tofu hamburger

kucharka26
kucharka26
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Lievance

300 g
múka špaldová
700 ml
perlivá minerálna voda
200 g
ovsené vločky
1 ks
vajce

Plnka

200 g
tofu neúdené
1 ks
čokoládový puding
300 ml
sójové mlieko
1 KL
stévia
50 g
slnečnicové semienko
džem

postup

1.
Na lievance zmiešame v miske múku s vodou, pridáme vajíčko a ovsené vločky.
2.
Pečieme pri veľmi miernom plameni, prikryté pokrievkou.
3.
Na puding si dáme variť 150 ml mlieka zmiešaného so stéviou. Do horúceho mlieka vlejeme pudingový prášok, rozmiešaný vo zvyšku mlieka. Miešame, až nám vznikne hustá kaša.
4.
Do vychladnutého pudingu pridáme biele tofu a rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
Do plnky potom pridáme slnečnicové semienka alebo orechy.
6.
Na vychladnutý lievanec natrieme hrubú vrstvu plnky, prikryjeme druhým lievancom, uložíme na 2 hodiny do chladničky a podávame. Vrch môžeme ozdobiť džemom a posypať mletou škoricou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...