Pridať recept

Sacherová torta

8
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

80 ml
rastlinný olej
70 g
hladká múka
40 g
hrubá múka
210 g
kryštálový cukor
6 ks
vajce
50 g
kakao

postup

Žĺtky oddelíme od bielkov. Žĺtky vyšľaháme s cukrom. Postupne pridáme múky s práškom do pečiva, kakao, olej. Nakoniec primiešame sneh z bielkov. Po upečení natrieme džemom a polejeme roztopenou čokoládou. Podávame so šľahačkou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Žiadna múka, žiadne vajce! Takto pripravíte najlepší čokoládový koláč, stačí krabica mlieka, dokonale sa
Žiadna múka, žiadne vajce! Takto pripravíte najlepší čokoládový koláč, stačí krabica mlieka, dokonale sa rozplýva na jazyku!
Poznáte čokoládový koláč z krabice od mlieka? Neexistuje jednoduchší spôsob, ako pripraviť dokonalý koláč!
Kakaové rezy s banánom a tvarohom
10 fantastických splynutí kakaa a tvarohu
Desať výborných a vami overených kakaovo-tvarohových múčnikov.
Poznáte ich? Ak nie, je to veľká chyba! Toto sú najznámejšie čokoládové torty, ochutnajte ich všetky
Najznámejšie čokoládové torty, ktoré musíte ochutnajte všetky
Lahodné, voňavé a s úžasnou textúrou – také sú najslávnejšie čokoládové torty zo svetových kuchýň...
Sacherova torta
Všetko, čo potrebujete vedieť o Sacherovej torte, plus podrobný fotorecept
Najznámejšia čokoládová torta sveta je opradená tajomstvom i súdnymi spormi. Bezmála 200 rokov však ostáva...
Muffiny s parížskou šľahačkou
Parížska šľahačka verzus parížsky krém, rozdiel je obrovský! Toto by mala vedieť každá gazdinka + krémové recepty
Medzi parížskou alebo francúzskou šľahačkou a parížskym krémom je rozdiel. Viete, aký?