Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánové-tofu guľky pre športovcov

kucharka26
kucharka26
2
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
1 ks
vaječný žĺtok
70 g
celozrnná špaldová múka
1/4 KL
stévia
1 ks
banán

Na obalenie

mletý mak
slnečnicové semienko
strúhaný kokos

postup

1.
Biele tofu vyberieme z obalu, prebytočnú vodu vylejeme a premiestnime do mixéra. Pridáme žĺtok, stéviu, banán a rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Pred tvarovaním guliek si ruky namočíme do vody, pretože cesto sa môže lepiť. Viac múky by cestu uškodilo, vo vnútri by boli veľmi tuhé a suché. Guľky vhodíme do vriacej vody a necháme variť, pokým vyplavú na povrch.
5.
Ešte teplé guľky obaľujeme podľa chuti v mletom maku (bez pridaného cukru), kokose alebo v slnečnicových semienkach.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cicamnau666
16.12.2013 20:23 | |
+0 -0
múka má byť hladká alebo hrubá? dakujem
kucharka26
15.1.2014 20:12 | |
+0 -0
Použila som špaldovú múku jemne mletú, takže ak použiješ hladkú bude to super :)
nezmarka
14.9.2013 18:29 | |
+1 -0
Absolútne perfektne
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...