Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánové-tofu guľky pre športovcov

kucharka26
kucharka26
2
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biele tofu
1 ks
vaječný žĺtok
70 g
celozrnná špaldová múka
1/4 KL
stévia
1 ks
banán

Na obalenie

mletý mak
slnečnicové semienko
strúhaný kokos

postup

1.
Biele tofu vyberieme z obalu, prebytočnú vodu vylejeme a premiestnime do mixéra. Pridáme žĺtok, stéviu, banán a rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Pred tvarovaním guliek si ruky namočíme do vody, pretože cesto sa môže lepiť. Viac múky by cestu uškodilo, vo vnútri by boli veľmi tuhé a suché. Guľky vhodíme do vriacej vody a necháme variť, pokým vyplavú na povrch.
5.
Ešte teplé guľky obaľujeme podľa chuti v mletom maku (bez pridaného cukru), kokose alebo v slnečnicových semienkach.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cicamnau666
16.12.2013 20:23 | |
+0 -0
múka má byť hladká alebo hrubá? dakujem
kucharka26
15.1.2014 20:12 | |
+0 -0
Použila som špaldovú múku jemne mletú, takže ak použiješ hladkú bude to super :)
nezmarka
14.9.2013 18:29 | |
+1 -0
Absolútne perfektne
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...