Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový šľahačkový zákusok

dobruchut.sk
dobruchut.sk
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
čokoládová oblátka
1/2 litrov
smotana na šľahanie
700 g
práškový cukor
120 g
želatína
postrúhaná čokoláda

postup

Smotanu šľaháme dotuha, zašľaháme práškový cukor. Želatínu rozpustíme v 3 lyžiciach horúcej vody a vychladnutú zašľaháme do šľahačky. Na podnos nanesieme tenkú vrstvu šľahačky a naukladáme oplátky. Opakujeme vrstvou šľahačky a oplátok. Na vrch natrieme šľahačku a ozdobíme strúhanou čokoládou. V chladničke necháme tuhnúť aspoň 3 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...