Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový šľahačkový zákusok

dobruchut.sk
dobruchut.sk
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
čokoládová oblátka
1/2 litrov
smotana na šľahanie
700 g
práškový cukor
120 g
želatína
postrúhaná čokoláda

postup

Smotanu šľaháme dotuha, zašľaháme práškový cukor. Želatínu rozpustíme v 3 lyžiciach horúcej vody a vychladnutú zašľaháme do šľahačky. Na podnos nanesieme tenkú vrstvu šľahačky a naukladáme oplátky. Opakujeme vrstvou šľahačky a oplátok. Na vrch natrieme šľahačku a ozdobíme strúhanou čokoládou. V chladničke necháme tuhnúť aspoň 3 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...