Kokosové makrónky
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
krupicový cukor
250
g
strúhaný kokos
30
g
biela čokoláda
2
PL
citrónová šťava
4
ks
vaječný bielok
postup
Čiastočne vyšľaháme citrónovú šťavu a bielky a následne pridávame cukor a vyšľaháme tuhý sneh. Do snehu primiešame zľahka kokos a postrúhanú čokoládu. Plech vystelieme papierom na pečenie a rozložíme lyžicou naň malé kôpky zmesi. Makrónky budeme piecť približne 40 minút pri teplote 140°C. Keď sú upečené necháme ich ešte vychladnúť na papieri a potom ich odlúpneme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.