Kuracie mäso s ananásom
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracie mäso
4
PL
sójová omáčka
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
vegeta
1
štipka
čili korenie
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
vajce
5
PL
olej
olej na opekanie
250
g
ananásový kompót
postup
1.
Mäso nakrájame na plátky, ktoré mierne naklepeme. Zo sójovej omáčky, soli, čierneho a čili korenia, vegety, pretlačeného cesnaku, vajca a oleja urobím marinádu. Mäso dáme do marinády na 12 hodín do chladničky.
2.
Potom rezne opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán. Podávame s ryžou a kúskami ananásu. Vhodné je aj iné tropické ovocie.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.