Rajčiaky plnené praženicou
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
8
ks
paradajka
50
g
údená slanina
1
ks
cibuľa
štipiek
soľ
4
ks
vajce
100
g
tvrdý syr
postup
Paradajky umyjeme, vŕšky odkrojíme a vnútro vydlabeme. Slaninu nakrájame na plátky, roškvaríme a udržiavame teplú. Vo výpeku opražíme nasekanú cibuľu. Vajcia rozšľaháme so soľou, pridáme k cibuli a necháme stuhnúť. Potom odstavíme. Praženicou naplníme paradajky, na vrch dáme kúsok syra a opraženú slaninu. Dáme ich do dobre vyhriatej rúry a niekoľko minút zapiecť. Podávame so zelenou fazuľkou dusenou na slanine.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.