Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Gratinované zemiaky

dobruchut.sk
dobruchut.sk
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
zemiaky
200 g
smotana na šľahanie
soľ
mleté čierne korenie

postup

Ošúpané zemiaky nakrájame na tenké kolieska a poukladáme škridlovito do vymastenej formy. Smotanu ochutíme a nalejeme na zemiaky. V predhriatej rúre zapekáme približne 30 minút do zlatohneda.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
DADU18
5.6.2014 11:02 | |
+5 -0
(y) <3 :P :) neskutocne lahodna -priloha k masku ci uz..k saltikom....doporucujem...-je to mnamky..
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...