Pridať recept

Kuracie prsia plnené syrom

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia

Plnka

100 g
nízkotučný krémový syr
15 g
strúhanka
1 ks
vaječný žĺtok
mleté čierne korenie
2 PL
nasekaný čerstvý majorán

Na obalenie

1 PL
hladká múka
1 ks
vaječný bielok
strúhanka
1 ČL
paprika

postup

1.
Kuracie prsia mierne naklepeme a do vnútra narežeme hlbokú kapsu. Potom si pripravíme plnku.
 
2.
Plnka: Zmiešame syr, strúhanku, žĺtok, majorán a čierne korenie. Plnku dáme do otvoru v mäse, okraje spojíme špáradlom.
3.
Kuracie prsia obalíme v múke, potrieme rozšľahaným bielkom, obalíme v strúhanke a popritlačíme. Obalené prsia dáme na teflónový plech a posypeme paprikou. Pečieme 25 minút vo vyhriatej pri teplote 220 °C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...