Pridať recept

Cestoviny s tuniakom a olivami

ingrediencie

200 g
cestoviny
2 strúčiky
cesnaku
150 g
tuniak v konzerve
40 g
čierne olivy
6 ks
cherry paradajky
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
bylinky na ozdobenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Keď budú al dante, scedíme ich a pokvapkáme olivovým olejom. Na olivovom oleji orestujeme prelisované strúčiky cesnaku.
 
2.
Pridáme cestoviny, premiešame a naservírujeme na tanier. Pridáme kúsky tuniaka, olivy a cherry paradajky. Podľa chuti osolíme, okoreníme a ozdobíme bylinkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáce cestoviny
Doma pripravené cestoviny? Žiaden problém!
Jednoduchý recept na cestovinové cesto a zopár trikov ako vytvoriť niektoré základné tvary cestovín.
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete
15-minútové cestoviny na tie najchutnejšie spôsoby: Zásoba perfektných receptov pre zaneprázdnených, zamilujete si všetky!
Hľadáte rýchle a chutné recepty na cestoviny? Tu ste správne! Máme pre vás 10 najpopulárnejších druhov...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...