Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Cestoviny s tuniakom a olivami

kuchtik1
kuchtik1
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
cestoviny
2 strúčiky
cesnak
150 g
tuniak v konzerve
40 g
čierne olivy
6 ks
cherry paradajky
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
bylinky na ozdobenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Keď budú al dante, scedíme ich a pokvapkáme olivovým olejom. Na olivovom oleji orestujeme prelisované strúčiky cesnaku.
2.
Pridáme cestoviny, premiešame a naservírujeme na tanier. Pridáme kúsky tuniaka, olivy a cherry paradajky. Podľa chuti osolíme, okoreníme a ozdobíme bylinkami.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...