Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Cestoviny s tuniakom a olivami

kuchtik1
kuchtik1
2
porcie
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
cestoviny
2 strúčiky
cesnak
150 g
tuniak v konzerve
40 g
čierne olivy
6 ks
cherry paradajky
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
bylinky na ozdobenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Keď budú al dante, scedíme ich a pokvapkáme olivovým olejom. Na olivovom oleji orestujeme prelisované strúčiky cesnaku.
2.
Pridáme cestoviny, premiešame a naservírujeme na tanier. Pridáme kúsky tuniaka, olivy a cherry paradajky. Podľa chuti osolíme, okoreníme a ozdobíme bylinkami.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...