Pridať recept

Bravčové s hubami

ingrediencie

500 g
bravčové mäso
40 g
olej
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
tatárska omáčka
100 g
sušené hríby
1 ks
cibuľa

postup

Mäso naporcujeme na plátky. Ochutíme a z každej strany opečieme 5 minút. Hríby podusíme do polomäkka. Do tatárskej omáčky pridáme nadrobno nasekanú cibuľku, udusené hríby a premiešame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Huby
Plný košík hríbov? Poradíme, ako ich správne uskladniť
Sezóna lesných hríbov sa pomaly začína. Domov by ste si mali doniesť len tie druhy, ktoré stopercentne poznáte...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...