Jablková nutella
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
kakao
100
g
čokoláda na varenie
750
g
kryštálový cukor
3
kg
jablko
400
ml
voda
3
balíčky
Zlatý klas
1
balíček
vanilkový cukor
postup
1.
Očistíme jablká, pokrájame ich a zalejeme vodou a povaríme ich domäkka. Jablká necháme vychladnúť a potom primiešame kakao a zlatý klas. Túto zmes dobre rozmixujeme a opäť dáme variť.
2.
Nakoniec primiešame vanilkový a kryštálový cukor, polámanú čokoládu a varíme za stáleho miešania, až kým táto zmes nezhustne.
3.
Zaváracie poháre dobre umyjeme a naplníme ich touto zmesou, uzavrieme. Poháre otočíme dnom a zakryjeme ich utierkou, takto prikryté ich necháme pomaly vychladnúť.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.