Pridať recept

Marinované bravčové rebierka

ingrediencie

1,5 kg
bravčové rebierko
čierne mleté korenie
3 strúčiky
cesnaku
3 PL
kečup
1 PL
sójová omáčka
1 PL
worčestrová omáčka
2 PL
olej na marinádu
olej na opekanie
1 štipka
rasca
soľ
1 PL
med

postup

1.
Marináda: Pretlačený cesnak, kečup, olej, sójovú a worčestrovú omáčku, med, korenie a štipku soli spolu zmiešame.
 
2.
Rebierka vložíme do pripravenej marinády na 2 hodiny. Potom ich dáme na rozohriaty vymastený pekáč, podlejeme vodou a pečieme domäkka. Podávame so zeleninovou oblohou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
V zime nič nefunguje bez medu! Dokáže oveľa viac, než si myslíte
V zime bez medu nefunguje nič! Dokáže oveľa viac, než si myslíte
Načo míňať veľa peňazí na drahé krémy a lieky, keď máte odpoveď priamo pod nosom? Domáci med dokáže...
Čo dokážu medové orechy?
Medové orechy sú skutočnou superpotravinou: Ak ich budete jesť pravidelne, môžete očakávať toto
Vedeli ste, že: med a vlašské orechy sú účinné aj samostatne, spoločne však dokážu zázraky?
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Med
Jednoduchý recept na domáci med. Potrebujete len štyri prísady
Obsahuje veľa vitamínov a minerálov a má zdraviu prospešné účinky. Okrem toho je sladký a chutný. Najlepšie...
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Bez cesnaku by bola naša kuchyňa chudobnejšia. Táto zelenina jednoznačne obohacuje chuť jedál, a aj keď...