Pridať recept

Hubové lievance

ingrediencie

450 g
malé huby
1 ks
citrón

Na cestíčko

100 g
múka
1 ks
žĺtok
3 ks
bielok
trochu
soľ
150 ml
mlieko
olej

postup

Huby očistíme, umyjeme v citrónovej vode, necháme odkvapkať a osušíme ich. V miske zmiešame múku, žĺtok, štipku soli, mlieko a 1 PL oleja. Potom do nich opatrne vmiešame bielkový sneh. Huby obalíme v cestíčku a vyprážame vo fritéze. Podávame s citrónovou majonézou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Lievance
4 nápady na sladké, ale zdravé raňajky
Lievance, ktorých základom je zrelý, sladký banán a vajíčko si zamilujete! Základný a ďalšie tri recepty...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
Domáce lievance
Ľahučké a krásne nadýchané lievance na počkanie: Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý! (recepty)
Aj vy máte radi lievance? Robíme ich takmer každý deň, ale zrejme nie správne. Toto sú veci, ktoré by ste mali...
Žiadna kalorická bomba! Urobte si tieto perfektné lievance plné bielkovín a zdravých sacharidov, chutia oveľa
Žiadna kalorická bomba! Urobte si tieto perfektné lievance plné bielkovín a zdravých sacharidov, chutia oveľa lepšie ako klasické
Doprajte si sladké raňajky aj počas diéty. Ako si ľahko pripraviť vlastné proteínové lievance?
Bielkovinové lievance s nízkym obsahom sacharidov bez múky
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...