Kuracia huspenina
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kurča
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
trochu
zeler
soľ
15
g
želatínový prášok
2
PL
ocot
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
trochu
polievkové korenie
postup
1.
Kurča uvaríme v slanej vode spolu s cibuľou, mrkvou a zelerom. Varíme asi hodinu.
2.
Na 500 g mäsa odoberieme 0,5 litra vývaru z kurčaťa a zeleniny a podľa návodu uvaríme želatínový prášok. Zmes osolíme, okoreníme, pridáme polievkové korenie.
3.
Uvarenú mrkvu a mäso pokrájame a rozdelíme do menších misiek. Nalejeme na ne pripravenú želatínovú zmes a dáme do chladničky stuhnúť. Pred vyklopením dáme misky na pár minút do horúcej vody.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.