Kuracia huspenina
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kurča
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
trochu
zeler
soľ
15
g
želatínový prášok
2
PL
ocot
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
trochu
polievkové korenie
postup
1.
Kurča uvaríme v slanej vode spolu s cibuľou, mrkvou a zelerom. Varíme asi hodinu.
2.
Na 500 g mäsa odoberieme 0,5 litra vývaru z kurčaťa a zeleniny a podľa návodu uvaríme želatínový prášok. Zmes osolíme, okoreníme, pridáme polievkové korenie.
3.
Uvarenú mrkvu a mäso pokrájame a rozdelíme do menších misiek. Nalejeme na ne pripravenú želatínovú zmes a dáme do chladničky stuhnúť. Pred vyklopením dáme misky na pár minút do horúcej vody.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.