Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zdravá hliva na smotane

dobruchut.sk
dobruchut.sk
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
hliva ustricová
50 g
maslo
2 dl
sladká smotana
30 g
hladká múka
1 ks
cibuľa
muškátový orech
mleté čierne korenie
soľ

postup

Na masle osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájanú hlivu, postrúhaný muškátový oriešok, soľ, korenie a prikryté dusíme 20 minút. Na záver pridáme sladkú smotanu rozmixovanú s hladkou múkou a privedieme k varu. Podávame s opekanými zemiakmi alebo varenými, môže byť aj knedľa.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
4vere77
19.1.2013 12:41 | |
+5 -0
(y) takto to robím už dlho, ale dávam k tomu krupicové halušky
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...