Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zdravá hliva na smotane

dobruchut.sk
dobruchut.sk
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
hliva ustricová
50 g
maslo
2 dl
sladká smotana
30 g
hladká múka
1 ks
cibuľa
muškátový orech
mleté čierne korenie
soľ

postup

Na masle osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájanú hlivu, postrúhaný muškátový oriešok, soľ, korenie a prikryté dusíme 20 minút. Na záver pridáme sladkú smotanu rozmixovanú s hladkou múkou a privedieme k varu. Podávame s opekanými zemiakmi alebo varenými, môže byť aj knedľa.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
4vere77
19.1.2013 12:41 | |
+5 -0
(y) takto to robím už dlho, ale dávam k tomu krupicové halušky
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...