Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Zdravá hliva na smotane

dobruchut.sk
dobruchut.sk
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
hliva ustricová
50 g
maslo
2 dl
sladká smotana
30 g
hladká múka
1 ks
cibuľa
muškátový orech
mleté čierne korenie
soľ

postup

Na masle osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájanú hlivu, postrúhaný muškátový oriešok, soľ, korenie a prikryté dusíme 20 minút. Na záver pridáme sladkú smotanu rozmixovanú s hladkou múkou a privedieme k varu. Podávame s opekanými zemiakmi alebo varenými, môže byť aj knedľa.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
4vere77
19.1.2013 12:41 | |
+4 -0
(y) takto to robím už dlho, ale dávam k tomu krupicové halušky
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...