Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Zdravá hliva na smotane

dobruchut.sk
dobruchut.sk
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

600 g
hliva ustricová
50 g
maslo
2 dl
sladká smotana
30 g
hladká múka
1 ks
cibuľa
muškátový orech
mleté čierne korenie
soľ

postup

Na masle osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájanú hlivu, postrúhaný muškátový oriešok, soľ, korenie a prikryté dusíme 20 minút. Na záver pridáme sladkú smotanu rozmixovanú s hladkou múkou a privedieme k varu. Podávame s opekanými zemiakmi alebo varenými, môže byť aj knedľa.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
4vere77
19.1.2013 12:41 | |
+4 -0
(y) takto to robím už dlho, ale dávam k tomu krupicové halušky
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...