Cesnakové rybie filé
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
mrazené rybie filé
3
strúčiky
cesnaku
1
liter
studená voda
citrón
4
PL
hladká múka
1
PL
mletá červená paprika
1
ČL
vegeta
1
štipka
mleté čierne korenie
soľ
olej na opekanie
postup
1.
Filé dáme najskôr do studenej vody a roztlačíme do nej cesnak. Filé necháme vo vode asi hodinu.
2.
Po vybratí ho trochu osušíme. Pokvapkáme ho citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme. Filé potom obalíme v múke, ktorú sme si predtým zmiešali s paprikou, vegetou a korením.
3.
Na panvicu si dáme rozohriať olej a opekáme na ňom v múke obalené rybie filé z oboch strán. Podávame so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.