Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapustnica s klobásou

dobruchut.sk
dobruchut.sk
85
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
bravčové mäso
soľ
350 g
kyslá kapusta
masť
hladká múka
cibuľa
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list
mletá červená paprika

postup

Mäso nakrájané na kocky varíme v osolenej vode. Po uverení ho vyberieme a odložíme. Do mäsového vývaru vložíme kapustu s bobkovým listom a varíme ešte asi 30 minút. Na cibuli si pripravíme zápražku a zapražíme ňou polievku. Pridáme klobásu nakrájanú na kocky, bravčové mäso, drvený cesnak, soľ, korenie a ešte chvíľu spolu povaríme. Hotovú kapustnicu podávame s kyslou smotanou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...