Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Kapustnica s klobásou

dobruchut.sk
dobruchut.sk
85
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
bravčové mäso
soľ
350 g
kyslá kapusta
masť
hladká múka
cibuľa
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list
mletá červená paprika

postup

Mäso nakrájané na kocky varíme v osolenej vode. Po uverení ho vyberieme a odložíme. Do mäsového vývaru vložíme kapustu s bobkovým listom a varíme ešte asi 30 minút. Na cibuli si pripravíme zápražku a zapražíme ňou polievku. Pridáme klobásu nakrájanú na kocky, bravčové mäso, drvený cesnak, soľ, korenie a ešte chvíľu spolu povaríme. Hotovú kapustnicu podávame s kyslou smotanou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...