Pridať recept

Farebný kapor

ingrediencie

Cestíčko

3 ks
vajce
120 g
hladká múka
50 g
kápia
50 g
zelená paprika
1 cl
vegeta
soľ
hladká múka
masť
citrón
zelenina
petržlenová vňať

postup

Podkovíčky očisteného a osušeného kapra osolíme a obalíme v hladkej múke. Z vajec, múky a vegety vyšľaháme cestíčko, do ktorého pridáme najemno pokrájanú kápiu a papriku. Kúsky kapra v tomto cestíčku obalíme a vyprážame na rozohriatom oleji. Na tanieri kapra ozdobíme čerstvou zeleninou a citrónovými kolieskami.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Podkovičky kapra
Video: Vyberte kapra správne!
Než sa spontánne rozhodnete pre malého živého kapra, pozrite si naše video!
Podkovičky kapra
Video: Ako rýchlo a jednoducho naporcovať kapra
K Vianociam neodmysliteľne patrí dobré jedlo spolu s rybou. Dávate prednosť rybiemu filé pred živým kaprom...
Rybárstvo Stupava
Kedy a kde kúpiť kapra, a na čo si dávať pozor? Šéf rybárstva radí, ako si vybrať chutnú rybu na štedrovečerný stôl + recept
Najkrajšie dni v roku, vianočné sviatky, sú už za rohom a ich neodmysliteľnou súčasťou je aj nákup...
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť vždy pri výbere ryby!
Kupujete kapra na Vianoce? Na toto treba myslieť pri výbere ryby vždy!
Aj vy si potrpíte mať na vianočnom stole kvalitného kapra? Pri kúpe si dajte na toto pozor!
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Štedrovečerná večera sa blíži a mnohí z nás si ju bez tradičného kapra nevedia predstaviť. Kde tento rok...