Farebný kapor
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cestíčko
3
ks
vajce
120
g
hladká múka
50
g
kápia
50
g
zelená paprika
1
cl
vegeta
soľ
hladká múka
masť
citrón
zelenina
petržlenová vňať
postup
Podkovíčky očisteného a osušeného kapra osolíme a obalíme v hladkej múke. Z vajec, múky a vegety vyšľaháme cestíčko, do ktorého pridáme najemno pokrájanú kápiu a papriku. Kúsky kapra v tomto cestíčku obalíme a vyprážame na rozohriatom oleji. Na tanieri kapra ozdobíme čerstvou zeleninou a citrónovými kolieskami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.