Pridať recept

Kuracia paštéta

ingrediencie

400 g
pečené kuracie mäso
1 ks
kuracia pečeň
250 g
bravčové pliecko
120 g
sendvič
100 ml
mlieko
2 ks
vajce
40 g
hladká múka
mleté čierne korenie
mletý muškátový oriešok
soľ
olej na vymastenie

postup

1.
Pečené kuracie mäso, pečeň, bravčové pliecko a plátky sendviča namočené v mlieku zomelieme, pridáme vajcia, múku, koreniny soľ a dobre premiešame.
 
2.
Zmes vložíme do vymastenej formy, zakryjeme alobalom, ktorý cez okraje dobre upevníme a formu postavíme do pekáča s horúcou vodou. Pečieme pri teplomer 180 stupňov približne 2 hodiny.
3.
Paštétu po upečení necháme vo forme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
Sociálne siete nevynechávajú ani oblasť varenia a prípravy jedál. Viete, ako jednoducho vybrať šľachu...
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Ako kontrolujete čerstvosť mäsa v obchode? Urobte tento test prstom!
Mnohí z nás sa vyhýbajú balenému mäsu a kupujú ho radšej na pultoch či v mäsiarstvach. Takto je to...
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajica? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajcia? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Zvýšte opatrnosť! Kde a ako by ste mali všetky jedlá z hydiny vrátane vajec skladovať a ako s nimi manipulovať...