Pridať recept

FOTORECEPT: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou

Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cestoviny
200 g
oravská slanina
1 téglik
kyslá smotana
100 g
syr tavený
5 ks
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
trochu
oregano

postup

1.
Pripravíme si suroviny. Nakrájame cibuľu a slaninku. Dáme opražiť. Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu. Keď sa cibuľka a slanina opražia pridáme tavený syr, necháme roztopiť, miešame. Pridáme kyslú smotanu, premiešame, dokoreníme a odstavíme, nevaríme. Necháme dojsť pod pokrývkou, aby chute prešli do seba. Môžme dochut
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
 
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Fotorecept: Cestoviny so slaninkou a smotanovou omáčkou
Zdroj: Vendelincok
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
3.1.2021 11:45 | |
+3 -2
Dá sa použiť aj trojuholníkový syr však ;)
Podobné články
Ako uchovať paradajky na zimu?
Ako uchovať paradajky na zimu? Inšpirujte sa týmito receptami na domáci kečup, pretlak, omáčku i šalát
Vôňa paradajok nám pripomína slnečné leto, keď sme si pochutnávali na rôznych šalátoch a pochúťkach...
Varenie cestovín
Nerobíte ich aj vy? Toto je 5 najčastejších chýb, ktoré pri varení cestovín robí každý!
Každý miluje cestoviny. Ich veľkou výhodou je, že sú hotové za pár minút a ich príprava je celkom...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Cooking Bolognese Sauce
Inšpirujte sa talianskou kuchyňou - omáčka Bolognese!
Bolonská omáčka, pasta alla Bolognese alebo bolonské ragú. Áno, stále sme pri tej istej talianskej paradajkovej...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...