Pridať recept

Diabolská morčacina

ingrediencie

2 PL
kremžská horčica
2 PL
mangové čatní
2 PL
worchesterská omáčka
1/4 ČL
mletá paprika
3 PL
pomarančová šťava
1 ks
čili paprička možno vynechať
2 PL
olivový olej
450 g
morčacie prsia
1 ks
cibuľa
1 ks
zelená paprika
1 ks
červená paprika
1 ks
žltá paprika
1 strúčik
cesnaku

postup

1.
Dôkladne premiešame horčicu s čatní, worcesterskou omáčkou, paprikou, pomarančovou šťavou a čili papričkou (ak sme sa pre ňu rozhodli).
 
2.
V panvici alebo vo woku rozohrejeme olej, pridáme mäso nakrájané na hrubšie pásiky, prudko opražíme dohneda. Potom ho vyberieme, zakryjeme a odložíme na teplé miesto.
3.
Po panvice pridáme cibuľu a pražíme 2-3 minúty. Primiešame všetky papriky pokrájané na pásiky a cesnak, stále miešame a pražíme 3-4 minúty, kým zelenina nezmäkne.
4.
Napokon primiešame horčicovú zmes a pridáme mäso. Varíme 5 minút, kým morčacina nezačne bublať. Mäso musí dôkladne prevrieť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať