Pridať recept

FOTORECEPT: Lečo trochu inak

ingrediencie

2 kg
paprika
2 kg
paradajka
1 kg
cibuľa
500 g
kečup
1 ks
deko
100 g
cukor
200 ml
olej

postup

1.

Toto lečo je trochu iné ako klasické, no je oveľa chutnejšie. Ak ho raz vyskúšate, už iné robiť nebudete :)

Fotorecept: Lečo "trochu inak"
Fotorecept: Lečo "trochu inak"
Zdroj: kucharka26
 
2.

Cibuľu, papriky a paradajky nakrájame na malé kúsky. Na panvicu si dáme olej (200 ml) a osmažíme na ňom cibuľu. Potom pridáme papriky a dusíme 5 min. Nakoniec pridáme paradajky a dusíme ďalej.

Fotorecept: Lečo "trochu inak"
Fotorecept: Lečo "trochu inak"
Zdroj: kucharka26
3.

Ku zmesi pridáme kečup, deko a cukor, všetko spolu premiešame a varíme 10 min. Zmes plníme do fliaš a sterilizujeme pri teplote 80 stupňov 10 min.

Fotorecept: Lečo "trochu inak"
Fotorecept: Lečo "trochu inak"
Zdroj: kucharka26
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Najlepšie a najzaujímavejšie recepty na LEČO!
Lečo plné slnka a chuti si určite zavarte do zásoby na mesiace, kedy zelenina stráca svoju chuť.
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Lečo
Legendárna pochúťka 30x inak: Jednoduché, rýchle a lacné jedlo počas celého roka!
Ak máte zásoby papriky a paradajok z vlastnej záhradky, je najvyšší čas pripraviť si chutné čerstvé alebo...
TOP
Bravčový plátok s jemne pikantným lečom
Letná pochúťka z Maďarska za 15 minút! Husté, sýte a lacné jedlo na tie najlepšie spôsoby, takto sa lečo už nikdy nerozvarí a bude krásne chrumkavé!
Výborné letné jedlo z mála surovín a hotové bleskovou rýchlosťou. Vyberte si recept podľa vlastnej chuti...
Domáce lečo
Poctivé domáce lečo z voňavej zeleniny + TRADIČNÝ a rokmi overený recept
Keď sa povie leto v pohári mnohí z nás si predstavia práve lečo.