Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Kakaovo-cícerový dezert

kucharka26
kucharka26
2
porcie
7
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

150 g
uvarený cícer
1 ks
vajce
1/2 KL
stévia
1/2 KL
prášok do pečiva
1 PL
kakao

postup

1.
Na recept som použila cizrnu z konzervy, ale môžete použiť aj surovú (ktorú si vopred uvaríte do mäkka). Každopádne ak nechcete strácať čas, doporučujem mať stále v zásobe konzervovanú variantu.
2.
Do misky vložíme cizrnu, pridáme vajce, stéviu, prášok do pečiva a rozmixujeme na hladkú kašu. Miesto stévie je možné použiť ľubovoľné iné sladidlo, napr. 1 PL medu.
4.
Cestom naplníme 2 muffinové košíčky a vložíme do mikrovlnky na 2 min. (stredný stupeň). Niesom zástancom prípravy jedla v mikrovlnej rúre, ale raz za čas vám to určite nemôže uškodiť.
5.
Muffiny môžeme rozkrojiť a naplniť džemom alebo ľubovoľnou sladkou plnkou. Cizrnu z nich naozaj neucítite a pritom si zdravo pochutnáte.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...