Pridať recept

Jaternicové halušky s kyslou kapustou, FOTORECEPT

Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

1 ks
jaternica
150 g
kyslá kapusta
1 ks
cibuľa
2 PL
olej
mleté čierne korenie
chilli
soľ

Halušky

400 ml
voda
2 ks
vajce
400 g
múka špaldová

postup

Halušky so zabíjačkovou prílohou...

1.

Halušky urobíme tak, že všetky suroviny spolu premiešame a vznikne nám vláčne cesto, ktoré sa odlepuje od stien misky. Cez haluškovač nahádžeme halušky do osolenej vody. Keď vyplavú na povrch, počkáme 2 min. a halušky zlejeme.

Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
 
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
2.

Na oleji speníme cibuľku a pridáme kyslú kapustu. Pražíme približne 5 minút.

Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
3.

Potom pridáme jaternicu, ktorú vareškou rozmrvíme a premiešame s kapustou.

Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
4.

Osolíme, okoreníme a pridáme chilli podľa chuti.

Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
5.

Na záver pridáme halušky a premiešame. Krátko osmažíme a môžeme podávať.

Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
6.

Dobrú chuť!

Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Fotorecept: Jaternicové halušky s kyslou kapustou
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
26.8.2013 12:14 | |
+2 -0
vyborne, az na tie obrazky :) (y)
Podobné články
Kedysi rodinný poklad, dnes už ho takmer nikto nerobí! Poctivé solené mäso podľa starodávnej receptúry,
Tento recept dnes už takmer nikto nepozná! Poctivé SOLENÉ MÄSO podľa rodinnej receptúry, delikatesa (nielen) na vianočný stôl
Toto musíte vyskúšať! Geniálne solené mäso bude hviezdou vianočného stola, stačia vám iba tri suroviny.
Viete, prečo musíte dať jaternice do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú
Viete, prečo musíte dať jaternice pred pečením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú a sú krásne chrumkavé
Jaternice vždy krásne chrumkavé a bez prasklín? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte takéto krásne...
Zhorkla vám kyslá kapusta? Toto je dôvod prečo a ako ju zachrániť!
Zhorkla vám kyslá kapusta? Už nikdy viac sa to nestane, pozor na tieto chyby! Máme tip, ako ju zachrániť, kapustnica bude výborná
Stalo sa to aj vám? Toto sú dôvody, prečo je kyslá kapusta horká a skvelý tip, ako ju zachrániť!
TOP
Halušky
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie halušky: Stačí pridať túto surovinu a zemiaky vám nikdy nesčernejú, perfektný trik
Keby ste si mali vybrať len jedno charakteristické jedlo z našej gastronómie, ktoré by to bolo? U nás sú to...
TOP
Halušky
Už nikdy sa vám nezlepia a zostanú krásne krémové! Zabudnite na suché halušky, takto budú vždy perfektné aj na druhý deň, rozdiel nespoznáte
Odteraz si vychutnáte každé sústo! Perfektný trik na krásne krémové halušky a tipy, ako ich podávať aj na druhý deň.