Pridať recept

Bryndzovo-sardelová nátierka

ingrediencie

100 g
maslo
200 g
bryndza
pažitka
1/2 ČL
drvená rasca
1 PL
posekaná cibuľa
podľa chuti
sardelová pasta
2 ČL
horčica

postup

Maslo vymiešame s bryndzou, rascou, cibuľou, sardelovou pastou a horčicou. Dobre vymiešame a nakoniec natrieme na krajce chleba a posypeme pažítkou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Demikát
Čo tak dať si demikát? Jedinečná a rýchla slovenská polievka
Demikát je typicky slovenskou odpoveďou na bohaté a krémové zemiakovo-syrové polievky.
Bryndzov polievka
Tip na nedeľný obed: Obaľovaná sviečkovica
Bryndzová polievkaSuroviny:    bryndza    soľ    zemiaky    hladká múka    vajceDáme si variť...
Vlašská nátierka
Tento recept dnes už robí málokto: VLAŠSKÁ NÁTIERKA na môj spôsob, retro pochúťka na chlebíčky
Vlašská nátierka na raňajky alebo aj ako základ pohostenia pre návštevu.
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
Nátierky sú vždy ideálnym riešením raňajok či studenej večere. Tieto rýchle jarné recepty vás určite potešia.