Pridať recept

Celozrnné cestoviny s kuracím mäsom

Celozrnné cestoviny s kuracím mäsom
Zdroj: dobruchut.sk

ingrediencie

200 g
celozrnné cestoviny
zeleninový vývar
2 PL
cesnakový olej
100 g
syr Feta
150 g
kuracie mäso
2 ks
jarná cibuľka
3 strúčiky
cesnaku
60 g
maslo
rukola
korenie biele mleté
1 cl
provensálske bylinky
soľ

postup

1.
Cestoviny uvaríme vo vývare, scedíme.
 
2.
Cibuľky nakrájame na pásiky.
3.
Na 40 g masla podusíme kuracinu. Na zvyšnom masle na druhej panvici opražíme cesnak nakrájaný na plátky a cibuľky.
4.
Cestoviny zmiešame s kuraťom, cibuľkou a s cesnakom, osolíme, dochutíme a spolu prihrejeme. Podávame s fetou, rukolou a cesnakovým olejom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
Sociálne siete nevynechávajú ani oblasť varenia a prípravy jedál. Viete, ako jednoducho vybrať šľachu...
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajica? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajcia? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Zvýšte opatrnosť! Kde a ako by ste mali všetky jedlá z hydiny vrátane vajec skladovať a ako s nimi manipulovať...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...