Husacina s kapustou a cestovinou
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
celozrnné cestoviny
200
g
kyslá kapusta
olej
petržlenová vňať
350
g
husacie prsia
soľ
jarná cibuľka
postup
Prsia osolíme a necháme chvíľku odpočívať. Potom ich sprudka osmažíme na oleji z oboch strán. Preložíme ich do pekáča, podlejeme výpekom, prikryjeme a vo vyhriatej rúre upečieme. Uvarené cestoviny pokvapkáme olejom. Na oleji speníme najemno nasekanú cibuľku a dusíme ju so scedenou kapustou. Kapustu zmiešame s cestovinami a posypeme ju petržlenovou vňaťou. Plátky husaciny na tanieri polejeme výpekom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.