Zapečená kotletka
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
bravčová kotleta
soľ
mleté čierne korenie
hladká múka
150
ml
smotana na varenie
120
g
mozzarella
30
g
údená slanina
petržlenová vňať
olej
postup
Kotletu osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a opražíme na oleji z oboch strán. Kotlety poukladáme do pekáča, polejeme smotanou a prikryté pečieme vo vyhriatej rúre. Slaninu a mozzarellu pokrájame na plátky. Približne po 25 minútach pečenia položíme na každú kotletu kúsok syra , kúsok slaniny a dopečieme. Na tanieri zdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.