Pridať recept

Bravčové mäso s hlivou

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
1 ks
cibuľa
50 g
prerastená slanina
100 g
hliva ustricová
2 PL
chren
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá červená paprika
1 PL
papriková pasta
1/2 ks
oranžová paprika
trochu
mäsový vývar
trochu
olej
50 g
rukola

postup

1.
Na panvici rozohrejeme olej a opražíme nasekanú cibuľu spolu so slaninou nakrájanou na kocky. Pridáme na kocky nakrájané mäso, osolíme, okoreníme, poprášme mletou paprikou a opečieme.
 
2.
Podlejeme horúcim vývarom a dusíme 20 minút. Do hrnca vložíme rozobratú hlivu, nakrájanú papriku, ochutíme paprikovou pastou, pridáme zvyšok vývaru a varíme domäkka.
3.
Ochutíme chren, soľou a pár minút povaríme. Podávame s rukolou a uvarenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...