Cestoviny s mletým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
cestoviny
soľ
olej
500
ml
zeleninový vývar
300
g
mleté mäso
mleté čierne korenie
1
strúčik
cesnaku
1
ks
vajce
50
g
tvrdý syr
1
KL
sušená bazalka
140
g
rajčiakový pretlak
1
ks
cibuľa
cukor
oregano
petržlenová vňať
postup
1.
Cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme a premiešame s trochou oleja.
2.
Mleté mäso zalejeme zeleninovým vývarom, okoreníme mletým čiernym korením, soľou, pretlačeným cesnakom a necháme vyvariť vodu.
3.
Keď sa voda vyparí pridáme vajce, strúhaný syr, bazalku a premiešame. Odstavíme z plameňa.
4.
Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno, opražíme na rozohriatom oleji, pridáme paradajkový pretlak, soľ, cukor, oregano a premiešame.
5.
Opečenú cibuľu pridáme do mäsovej zmesi a premiešame.
6.
Cestoviny podávame poliate omáčkou, posypané strúhaným syrom a petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Uložiť, nestratiť! Perfektné veľkonočné recepty a nápady na obložené misy, rolády, aspiky, tlačenky a iné pochúťky, každej návšteve vyrazia dych!
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.