Cannelloni plnené mletým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
cestoviny cannelloni
400
g
mleté mäso
30
g
maslo
1
zväzok
mladá cibuľka
2
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
400
g
sterilizované rajčiaky
1
dl
suché biele víno
čerstvá medovka
200
g
mozzarella
postup
1.
Na rozohriatom masle opražíme cibuľku nakrájanú najemno, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme a premiešame.
2.
Pridáme zomleté mäso a za občasného miešania udusíme počas 20 minút.
3.
Pridáme nakrájane rajčiaky,víno, nasekanú medovku a dusíme ešte 10 minút.
4.
Cestoviny zohrievame 5 minút nad parou a naplníme pripravenou plnkou. Trochu plnky odložíme.
5.
Naplnené cestoviny vložíme do vymasteného pekáča, potrieme odloženou plnkou, obložíme plátkami mozzarely a vo vyhiratej rúre necháme zapiecť kým sa syr roztopí.
Podobné recepty
Uložiť, nestratiť! Perfektné veľkonočné recepty a nápady na obložené misy, rolády, aspiky, tlačenky a iné pochúťky, každej návšteve vyrazia dych!
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.