Kuracie mäso s mangom
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
kuracie mäso
2
ks
mango
2
ks
vaječný žĺtok
2
ČL
solamyl
feferónka
2
PL
červerné víno
2
PL
olivový olej
2
PL
sójová omáčka
1
ČL
kari korenie
1
ČL
cukor
olej na vyprážanie
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Kuracie mäso nakrájame na kocky, osolíme, okoreníme ich.
2.
Pripravíme si omáčku z oleja, sójovej omáčky, žĺtka, solamylu, kari korenia, cukru a zamiešame. Touto omáčkou zalejeme kocky mäsa a necháme v chladničke marinovať aspoň jeden deň.
3.
Po odležaní kuracie kúsky opražíme na oleji, pridáme červené víno, osolíme, okoreníme, pridáme posekanú feferónku, ale nemusíme. Nakoniec k mäsu pridáme na kocky nakrájané mango a prehrejeme. Ako príloha je vhodná ryža.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.