Pridať recept

Vyprážané bryndzové kapsy

ingrediencie

polohrubá múka
1/2 liter
mlieko
2 ks
vajce
250 g
bryndza
1 PL
nasekaná pažítka
1 strúčik
cesnaku
soľ
1 PL
petržlenová vňať
olej

postup

1.
Múku, mlieko, vajce a soľ zmiešame dokopy a dáme 30 minút odležať. Postupne do tohto cesta prilejeme olej, zamiešame. Z cesta robíme na teflónovej panvici palacinky.
 
2.
Potom si zmiešame bryndzu s nasekanou pažítkou, petržlenovou vňaťou a pretlačeným cesnakom. Hotové palacinky naplníme bryndzovou zmesou, zložíme ich do tvaru kapsy.
3.
Kapsy obalíme v rozšľahanom vajci a v strúhanke a vyprážame na rozpálenom oleji. Príloha môžu byť zemiakové krokety.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pivová polievka s bryndzou
Fantastický obed: Bryndzová polievka s kvapkou piva
Rýchla, sýta, lacná a extra chutná polievka, ktorá pokojne nahradí hlavný chod.
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky: Extra chutné s májovou bryndzou
Každý má svoj recept na tie zaručene pravé bryndzové halušky. Všetky sú však zaručene najchutnejšie...
Demikát
Čo tak dať si demikát? Jedinečná a rýchla slovenská polievka
Demikát je typicky slovenskou odpoveďou na bohaté a krémové zemiakovo-syrové polievky.
Bryndzov polievka
Tip na nedeľný obed: Obaľovaná sviečkovica
Bryndzová polievkaSuroviny:    bryndza    soľ    zemiaky    hladká múka    vajceDáme si variť...
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...