Jahňacie s mrkvou
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
g
jahňacie alebo hovädzie mäso
3
ks
cibuľa
400
g
mrkva
mleté čierne korenie
tymian
bobkový list
soľ
1
liter
červené víno
olej
postup
1.
Cibuľu, mrkvu pokrájame na kolieska a mäso na kocky. Do misy na dno najskôr dáme cibuľu, potom mrkvu a navrch mäso. Osolíme, okoreníme, zalejeme vínom a dáme na 24 hodín do chladničky odležať.
2.
Po odležaní cibuľu pokrájame nadrobno a opražíme na rozohriatom oleji. Pridáme k nej mäso, mrkvu, zalejeme vínom a dusíme asi 3 hodiny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.