Pridať recept

Cestoviny z jedného hrnca

2
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cestoviny
4 ks
lúpané paradajky
1 ks
cibuľa
2 PL
olivový olej
1 cl
oregano

postup

1.
Všetky suroviny okrem syra dáme do hrnca, varíme na miernom ohni 10-12 minút, kým sa cestoviny neuvaria a šťava neodparí. Priebežne miešame. Je na vás kolko šťavy si nakoniec necháte v hrnci, ja som nechala tak, aby neboli suché. Kľudne si pridajte k tomu, čo máte radi napr.huby alebo špenát, hrášok ako ja..
Cestoviny z jedného hrnca
Cestoviny z jedného hrnca
Zdroj: nikol985
 
2.
Ja som pred koncom pridala aj mäsko vopred uvarené v polievke, ale kľudne môžete pridať na drobno nakrájané surové kuracie prsia, ale tie treba pridať k ostatným surovinám na začiatku. Na tanieri posypeme strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...