Pridať recept

Srnčia paštéta

ingrediencie

srnčie pliecko
teľacia pečeň
masť
1 ks
cibuľa
soľ
borievka
mletý muškátový oriešok
mleté čierne korenie
celé nové korenie
majorán
koriander
bobkový list
tymian
3 ks
vajce
slanina

postup

1.
Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na rozohriatej masti. Potom k nej pridáme na kocky nakrájané mäso. Osolíme. Pridáme všetky koreniny v zozname a dusíme pol hodinu. Podlejeme vodou.
 
2.
Po pol hodine pridáme k mäsu pokrájanú pečeň a dodusíme. Po vychladnutí mäso zomelieme a potom ho môžeme ešte rozmixovať. Potom ho zmiešame s vajíčkami a premiešame.
3.
Formu na paštétu vystelieme plátkami slaniny. Navrstvíme na ňu mäso a varíme ju vo vodnom kúpeli 2 až 3 hodiny. Po vychladnutí natierame paštétu na chleba.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať