Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Kaša z červenej šošovice a kari

kucharka26
kucharka26
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
šošovica červená
400 ml
voda
3 strúčiky
cesnak
200 ml
sójové mlieko
1 KL
soľ
1 KL
kari
2 ks
vajce

postup

1.
Cesnak nakrájame na plátky a dáme na panvicu opekať na cca 5 min. (bez oleja).
2.
Potom k osmaženému cesnaku pridáme premytú šošovicu a zalejeme 400 ml vody.
3.
Premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme na miernom plameni variť, cca 15 min., pokým sa skoro všetka voda neodparí.
6.
Všetko spolu premiešame a necháme variť cca 15 min., pokým nám nevznikne hustejšia kaša. Ak máte radi kyslejšiu chuť kaše, môžete ju dochutiť octom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...