Kostičky na zahryznutie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
biela poleva
1
balíček
marschmallow
1
ks
trubičky
postup
1.
Trubičky si rozložíme na stôl. Marschmallow cukríky rozkrojíme na menšie časti alebo na polovičky. Ponapichujeme ich na začiatok a koniec každej trubičky a dotvarujeme do tvaru kostných hlavíc.
2.
Podľa návodu na obale pripravíme bielu polevu, môže mať rôznu chuť. Jednotlivé kostičky namáčame do polevy a necháme zaschnúť. Keď kostičky zaschnú, zvyšnou polevou pokvapkáme na ne pásiky a dorobíme tak malé záhyby. Opäť necháme zaschnúť a podávame.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.