Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Závin s višňami a kokosom bez cukru

kucharka26
kucharka26
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

300 g
žitná múka
200 ml
husté sójové mlieko
1 dl
voda
1 PL
solamyl
2 PL
olivový olej
štipiek
soľ

Náplň

500 g
vykôstkované višne
kokos
perníkové korenie
tekvicové semienka
mlieko na potretie

postup

2.
Do misky s múkou prilejeme mlieko a solamyl vo vode. Pridáme soľ a olej a vypracujeme tuhé cesto.
4.
Po 10 min. cesto rozdelíme na 2 časti a každú z nich rozvaľkáme na obdĺžník. Do stredu nasypeme kokos a na to uložíme višne.
5.
Posypeme perníkovým korením a zavinieme z oboch strán.
6.
Oba záviny preložíme na plech, potrieme mliekom a vrch posypeme tekvicovými jadierkami.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...