Grilované prepelice
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
mladá prepelica
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
pohár
olivy
1/2
šálka
olivový olej
1
šálka
biele víno
1/2
zväzok
šalvia
1/2
zväzok
estragón
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Prepelice osolíme, okoreníme.
2.
Pripravíme si marinádu z nadrobno posekaných olív, olivového oleja, vína, posekaných byliniek, citrónovej šťavy. Polejeme ňou prepelice a necháme marinovať cez noc.
3.
Na druhý deň ich dáme na gril alebo ich môžeme upiecť aj v rúre pri 120 °C 30 minút. Počas grilovanie alebo pečenia potierame prepelice zvyšnou marinádou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.