Pridať recept

Treska a losos na ihlici

ingrediencie

600 g
treščie filé
trochu
citrónová šťava
2 ks
paprika
2 ks
šalátová uhorka
1/2 kg
losos
2 štipky
soľ
trochu
mletá červená paprika
trochu
majorán
1 ks
bobkový list
4 PL
olej

postup

1.
Tresku s lososom umyjeme pod studenou vodou a osušíme. Pokvapkáme citrónovou šťavou a dáme na 15 minút odležať.
 
2.
Šalátovú uhorku umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky. Papriku opláchneme očistíme a nakrájame na kúsky. Tresku a lososa nakrájame tiež na kúsky.
3.
Suroviny napichneme striedavo na 8 ihlíc. Soľ, korenie, papriku, majorán a rozdrvený bobkový list zmiešame s polovicou oleja, napichané ihlice touto zmesou potrieme. Chvíľu necháme odležať, aby olej mohol vsiaknuť.
4.
Pripravíme gril, alobal a naň poukladáme ihlices rybami, ktoré ugrilujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať