Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jačmenné cestoviny s hríbovou omáčkou zo sójového mlieka

kucharka26
kucharka26
3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cestoviny

300 g
jačmenné cestoviny
soľ
olivový olej

Omáčka

250 g
sušené huby namočené vo vode
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
1 KL
kurkuma
1 KL
soľ
200 ml
sójové mlieko
olivový olej

postup

1.
Cibuľu nakrájame na kocky a osmažíme na 1 PL olivového oleja.
2.
K orestovanej cibuli pridáme vopred (cca 15 min.) namočené huby a smažíme 10 min.
3.
Medzitým si uvaríme cestoviny. Do vody pridáme soľ s kvapkou oleja a keď voda začne vrieť, uvaríme cestoviny podľa návodu.
4.
K osmaženým hubám prilejeme cca 3 dl vody a pridáme na malé kocky nakrájanú zeleninu.
5.
Dochutíme soľou, kurkumou a dusíme pod pokrievkou 15 min.
6.
Potom zmes prelejeme do mixéra, kde ju rozmixujeme na hladkú kašu.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...