Pridať recept

Grilované rybacie kúsky v pikantnej marináde

Grilované rybacie kúsky v pikantnej marináde
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

400 g
kapor
400 g
amur
4 strúčiky
cesnaku
2 ks
čili paprička
1 zväzok
koriander
štipiek
zázvor
1 KL
sladká paprika
50 ml
olej
1 PL
citrónová šťava
štipiek
soľ
1 ks
farebná paprika

postup

1.
Filé z kapra aj amura nakrájame na približne rovnaké kocky. Tieto kocky budeme striedavo napichovať spolu s paprikou na špajľu alebo ihlu na grilovanie.
 
2.
Prelisovaný cesnak zmiešame s nasekanými čili papričkami, sladkou paprikou, nasekaným koriandrom, zázvorom a olejom. Touto zmesou potrieme rybacie kúsky a necháme ich chvíľu marínovať.
3.
Rozohrejeme gril a na mriežke ugrilujeme rybacie kúsky z oboch strán.
4.
TIP: Môžeme si k tejto pochúťke pripraviť cesnakovú omáčku z bieleho jogurtu, cesnaku, soli, mletého čierneho korenia a petržlenovej vňate.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať