Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Šošovicovo-zeleninový šalát

kucharka26
kucharka26
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
paprika
1 ks
ľadový šalát
5 ks
kyslá uhorka
1/2 ks
uhorka šalátová
7 ks
reďkovka
1 ks
biela okrúhla reďkovka
100 g
údené tofu
150 g
červená šošovica
1 KL
soľ

Dresing

1 dl
olivový olej
1 PL
kremžská horčica
1 dl
voda
1 ks
limetka
1 dl
šťava z kyslých uhoriek

postup

1.
Všetku zeleninu nakrájame na veľmi malé kúsky a vložíme do väčšej misky.
2.
Na dresing si v pohári zmiešame olivový olej, horčicu, šťavu z limetky, vodu a šťavu z kyslých uhoriek. Hotový dresing vylejeme k zelenine a premiešame.
3.
Nakoniec pridáme šošovicu, ktorú sme uvarili v 1,5 násobnom množstve vody so soľou. Šalát necháme vychladiť na cca 1 hodinu a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...