Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šošovicovo-zeleninový šalát

kucharka26
kucharka26
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
paprika
1 ks
ľadový šalát
5 ks
kyslá uhorka
1/2 ks
uhorka šalátová
7 ks
reďkovka
1 ks
biela okrúhla reďkovka
100 g
údené tofu
150 g
červená šošovica
1 KL
soľ

Dresing

1 dl
olivový olej
1 PL
kremžská horčica
1 dl
voda
1 ks
limetka
1 dl
šťava z kyslých uhoriek

postup

1.
Všetku zeleninu nakrájame na veľmi malé kúsky a vložíme do väčšej misky.
2.
Na dresing si v pohári zmiešame olivový olej, horčicu, šťavu z limetky, vodu a šťavu z kyslých uhoriek. Hotový dresing vylejeme k zelenine a premiešame.
3.
Nakoniec pridáme šošovicu, ktorú sme uvarili v 1,5 násobnom množstve vody so soľou. Šalát necháme vychladiť na cca 1 hodinu a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...