Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šošovicovo-zeleninový šalát

kucharka26
kucharka26
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
paprika
1 ks
ľadový šalát
5 ks
kyslá uhorka
1/2 ks
uhorka šalátová
7 ks
reďkovka
1 ks
biela okrúhla reďkovka
100 g
údené tofu
150 g
červená šošovica
1 KL
soľ

Dresing

1 dl
olivový olej
1 PL
kremžská horčica
1 dl
voda
1 ks
limetka
1 dl
šťava z kyslých uhoriek

postup

1.
Všetku zeleninu nakrájame na veľmi malé kúsky a vložíme do väčšej misky.
2.
Na dresing si v pohári zmiešame olivový olej, horčicu, šťavu z limetky, vodu a šťavu z kyslých uhoriek. Hotový dresing vylejeme k zelenine a premiešame.
3.
Nakoniec pridáme šošovicu, ktorú sme uvarili v 1,5 násobnom množstve vody so soľou. Šalát necháme vychladiť na cca 1 hodinu a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...