Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hrášková kaša

kucharka26
kucharka26
2
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
hrášok
1/2 ks
citrón
1 KL
soľ
2 strúčiky
cesnak

postup

1.
Hrášok som použila sterilizovaný, ale môžete i uvariť surový a na trochu masla ho do mäkka osmažíte.
2.
Hrášok vložíme do mixéra, pridáme šťavu z citróna, soľ a cesnak.
3.
Všetko spolu rozmixujeme na kašu. Nerozmixované kúsky hrášku výsledku vôbec neuškodia. Podávame ako prílohu k mäsu alebo ako ľahkú večeru.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...