Pridať recept

Rybí nákyp so zeleninou

ingrediencie

4 plátky
rybie filé
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
citrónová šťava
trochu
worčestrová omáčka
2 PL
paradajkový pretlak
2 PL
horčica
4 PL
sladká smotana
1 zväzok
kôpor
4 PL
maslo
4 ks
paradajka
1 ks
cuketa
1 ks
šalátová uhorka
1 zväzok
oregano
1 šálka
biele víno
1/4 liter
smotana
trochu
vegeta
200 g
mozzarella

postup

1.
Filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a worčestrovou omáčkou.
 
2.
Paradajkový pretlak zmiešame s horčicou, sladkou smotanou a potrieme filé. Posypeme posekaným kôprom.
3.
Zapekaciu misu vymastíme maslom a na dno položíme dva plátky filé.
4.
Paradajky olúpeme a spolu s cuketou a uhorkou ich pokrájame na kolieska. Poukladáme ich na filé. Osolíme, okoreníme, posypeme oreganom. Položíme zvyšné dva plátky filé.
5.
Všetko zalejeme vínom, smotanou. Ešte raz osolíme, okoreníme, posypeme vegetou. Navrch poukladáme mozerellu a dáme zapiecť do rúry na 15 až 20 minút pri 220 °C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať