Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánovo-kokosové cookies z ovsených vločiek bez múky a cukru

Vendelincok
Vendelincok
20
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1,5 hrnčeky
ovsené vločky
4 ks
zrelé banány
1 hrnček
kokos
1 PL
med

postup

1.
Príprava je jednoduchá. Popučíme banány, pridáme vločky, kokos, ak chcete tak, aj lyžicu medu. Ale zistila som, že by boli dosť sladké aj bez neho. Všetko poriadne zamiešame, necháme 10 minút postáť. Lyžicou a rukami vytvarujeme guľky, ktoré jemne sploštíme. Poukladáme na plech a pečieme 10-12 minút na 170 stupňov, podľa rúry do svetlo hneda.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
petruska968
28.4.2014 21:39 | |
+3 -2
Cim sa da nahradit ten kokos? :3
dobruchut.sk
29.4.2014 09:28 | |
+3 -2
hm, kokos je zakladna surovina, takze ho tazko nahradite. ale tak mozte skusit napriklad orechy
x-girl-x
28.5.2016 16:08 | |
+1 -1
Ja ich robím len z banánov a vločiek - hrnček vločiek a 2 banány, buď sa len zmiešajù alebo sa zmixujú keď to chceme jemnejšie. ..a zamiešam tam aj hrozienka alebo kúsky čokolády
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...